WEB -

honlapkészítés


domain regisztráció, tárhely...


Honlapkészítés
keresőbarát kialakításban, alap csomag esetén is.

Válasszon honlapkészítés csomagjaink közül, és mi, megajándékozzuk Önt egy 1 éves tárhely szolgáltatással!

A keresőoptimalizálás több részből áll. Áll egy egyszer elvégzendő honlap keresőoptimalizálásából, és áll egy folyamatból. A folyamat hosszúsága sok mindentől függ. Függ a versenytársak számától, függ, hogy a versenytársak oldalai mennyire optimalizáltak.

Helyzetelemzés: ez az első, amit elkell végezni a keresőoptimalizálás során. Elkell dönteni, hogy milyen szavakra, kifejezésekre szeretnénk optimalizálni. Ne válasszunk olyan szavakat, amire nem keres senki.
- Domain: a fentiek alapján megfelelő és a még elérhető domain név kiválasztása is kritikus a keresőoptimalizálásban
- Design: bizony a design is számít, hiszen egy agyonbonyolított designnal nem tudunk olyan kialakítást készíteni, amely a keresőoptimalizálás szempontjából megfelelő.
- Honlapkészítés: a megfelelő design alapján elkészítjük a honlapot, a kereső barát kialakítást szem előtt tartva. Ezt nem részleteznénk, mert ahhoz itt kevés lenne a hely. Sokan könyvet adnak ki róla.
- Linkmarketing: a weboldal elkészülte után, nekiállhatunk az oldal terjesztéséhez. Fontos, hogy releváns oldalakon, releváns tartalomban linkeltessük oldalunkat. Linkeket nem csak linkgyűjtő oldalakon helyezhetünk el, de számos egyéb módszerrel is népszerűsíthetjük oldalunkat.
- Analitika: miután elvégeztünk a keresőoptimalizálás folyamatokat, fontos, hogy analizáljuk az elért eredményeket, és, hogy kitűzzünk egy célt, hogy mennyi idő alatt várhatunk eredményt
- Statisztika: az analizálás során az elért eredményeket megfelelő statisztika vizsgálókkal ellenőrízhetjük.