WEB -

honlapkészítés


domain regisztráció, tárhely...


Honlapkészítés
keresőbarát kialakításban, alap csomag esetén is.

Válasszon honlapkészítés csomagjaink közül, és mi, megajándékozzuk Önt egy 1 éves tárhely szolgáltatással!

Webáruház üzemeltetése majdhogynem kötelező minden kereskedő részére. Furcsa lenne, ha kihagynák ezt a plusz lehetőséget. A webáruházak sajátossága, hogy sokkal több látogatót/érdeklődőt/vásárlót szolgálhatunk ki egyszerre, anélkül, hogy egy boltot kellene fenntartanunk horribilis bérleti díjért, és alkalmazottak felvétele nélkül.

Egy jól optimalizált webáruház minden terméke elérhető lesz a keresőkben. Így azon látogatók is betévednek, akik konkrétan egy termékre kerestek rá.

Nem véletlen a webáruház térhódítása. Ma már mindenki szeretne online rákeresni egy egy vásárlandó termékre, hogy hol a legolcsóbb és hogy hol tudja megvenni hozzá a legközelebb. Ha nincs webáruháza, ezek az emberek sosem, vagy csak véletlen jutnak el Önhöz.
A vásárlók ezen viselkedése egyáltalán nem meglepő. 5 perc alatt annyi boltot hasonlíthatnak össze, amennyit fizikálisan egy nap alatt sem. És a végén a számukra legkedvezőbb megoldást választják. Ezzel a kereskedőknek lépést kell tartania, ha nem szeretne lemaradni a versenytársaktól.

Kiemeltnek tartjuk, hogy nem open source, mások által épített webáruházat árulunk. Ezek a sablonok ugyanis mindenki által ismert kódolásokat tartalmaznak, amelynek igencsak megnövelik az esetleges feltörés lehetőségét, mások általi hozzáférést.